Egy tányér ingyenebéd

2019.05.22. 11:00

Rászorulóknak osztott ételt a Hit Gyülekezete Szeretetszolgálata Tapolcán

A Hit Gyülekezete Szeretetszolgálata (Hisz) tapolcai szervezetének tagjai ingyenebédet osztottak a rászorulóknak.

Tóth B. Zsuzsa

Tóth Tímea aktivista és Sedlákné Kiss Anikó, a Hisz tapolcai megbízott vezetője egy kosárnyi ebéddel Fotó: Tóth B. Zsuzsa/Napló

Fotó: Tóth B. Zsuzsa/Napló

Amint azt Sedlákné Kiss Anikótól, a Hisz tapolcai megbízott vezetőjétől megtudtuk, a városban három éve működik a szolgálat. Eddig többször segítettek, miután egyeztettek a családsegítő és gyermekjóléti szolgálattal.

Tóth Tímea aktivista és Sedlákné Kiss Anikó, a Hisz tapolcai megbízott vezetője egy kosárnyi ebéddel Fotó: Tóth B. Zsuzsa/Napló

– Ebben az évben szeretnénk havonta egyszer meleg ételt osztani a rászorulóknak. A hívők adományai fedezik az ebéd költségét, most 200 adag húsos tésztát osztunk ki, miután felmértük az igényeket, és pillanatnyilag ennyire van szükség – mondta Anikó.

A több mint 100 ezer forint adományt megfejelte a Tapolcai Közétkeztető Kft., ugyanis méltányos áron biztosította az ebédet. A szervezet tagjai a kiosztást is vállalták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában