hirdetés

2019.10.10. 12:29

2 főre is lehet találni társasjátékot

Fotó: pixabay.com

A gemklub.hu-hoz hasonló oldalakon található 2 fős társasokkal nem kell mindig arra várni, hogy ráérjen az egész társaság. Sokszor okoz problémát, hogy mindig arra várnak a családok, hogy valaki bekapcsolódjon a játékba miközben a társaság nem nagyon ér rá. Pontosan ezért, ma már egyre több 2 személy által is játszható társasjátékokat kínálnak. A Gémklub oldalán igen széles választékot találunk ezekből a társasjátékokból.

A 7 Wonders az év Gémer játéka volt 2011-ben. A játék nagyon gyorsan a társasjátékozók nagy kedvencévé vált. A civilizációépítő játékot akár ketten is játszhatják és nagyon gyorsan megtanulható. Egy parti nagyon gyorsan lemegy, így egy este folyamán akár többször is le lehet játszani. A játék során az ókori civilizációba csöppenünk. A kártyákon hadseregek, tudomány, kereskedelem és kultúra vívmányait fogjuk megtalálni. A játék célja, hogy előnyre tegyünk szert a másik játékossal szemben a kártyák segítségével. A megmaradt kártyáinkat minden kör végén át kell adni a másik játékosnak. A hatalmi ágakban győzelmi pontokat lehet gyűjtögetni és ezek segítségével lehet megnyerni a játékot. Minden játékosnak a legjobb stratégiai képességét kell latba vetnie, hogy sikerrel járjon.

A Birodalom Bajnoka társasjátékot szintén lehet kettesben játszani. Ez a játék a Krisztus utáni 115. esztendőben játszódik, amikor Róma a Római Birodalom fővárosa volt. A dühös császár éppen a parancsnokokkal tanácskozik. A következő hadjárat részleteit beszélik meg. A császárt éjszaka felébresztik, hiszen megérkezik a palotába Dominus, a titokzatos férfi. A császár nem érti hogyan engedhették be a férfit és hogyan verhette fel éjszakai álmából. A férfi kezében egy trófea van és elkezdi mesélni a történetét. A játék során egy-egy harcos bőrébe kell belebújniuk a játékosoknak és a cél, hogy elsőként győzzék le a mitológiai lényt. A játék végén a győztesé lesz az örök dicsőség és természetesen a mérhetetlen gazdagság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában