top 10

2019.12.30. 17:30

Hősiesen küzdő gyermekek és ámokfutó sofőrök érdekelték legjobban olvasóinkat novemberben

Közeledik az év vége, a számvetések időszaka, ezért a veol helyi szerkesztősége is készített egy összegzést arról, mely témák érdekelték a legjobban olvasóinkat, melyek voltak azok a cikkeink, amelyek a legnagyobb visszhangot váltották ki.

veol.hu

A köszöntők után nemzetiszínű szalag átvágásával adták át a beruházást

Fotó: Balogh Ákos/Napló

Szívbe markoló tragédiák, krimibe illő történetek és örömteli események egyaránt jellemezték 2019 második hónapját Veszprém megyében, természetes, hogy a sok-sok hír közül ezek érdekelték olvasóinkat a legjobban.

A motivációs előadásával látogatott el Hajmáskérre az erdélyi származású Keresztes Zsolt Kercsó, aki betegsége következtében elveszítette egyik lábát 27 évesen.

Országos kreatív pályázaton kapott különdíjat az Ajka Városi Óvoda Bóbita és Napsugár csoportja.

Napsugár csoportos Tóth Árven mutatja az oklevelet
Fotó: Tisler Anna

402 ezer forintot gyűjtött össze a Rózsaszín szalag csoport az izomsorvadásos nórápi kisfiú, Horváth Bendegúz gyógykezelésének támogatására.

Az izomsorvadásban szenvedő Horváth Bendegúz szüleivel és a Rózsaszín szalag csoport 2020-as naptárával
Fotó: Laskovics Márió/Napló

Bravúros győzelem után ismét hazai pályán gyarapíthatja pontjai számát az FC Ajka a labdarúgó NB II-ben.

A Bp-i Autósok Közössége tette közzé a videómegosztón a megdöbbentő kisfilmet

Gemkapcsokkal tűzdelt rántott húst és fasírtdarabokat szórt ki valaki Várpalotán, a Tési-dombon, a Rákóczi utca páratlan oldalán november 27-én.

214 kilométeres sebességgel száguldott a megengedett 110 helyett egy csobánkai sofőr a 8-as főúton Várpalotánál. Az ámokfutót sebességméréskor kapcsolták le a rendőrök november 27-én.

Apró, háromlábú járóbotra támaszkodva, szoros sínbe helyezett és kemény papucshoz rögzített lábbal próbál járni a hétéves Kornél. A zalagyömörői kisfiú nyitott gerinccel született, és szüleit nem sok jóval biztatták az orvosok. Ők viszont a kezdeti összeroppanás után első perctől kezdve küzdenek gyermekükért, akinek akaratereje határtalan.

Fotó: Kovács Erika/Napló

7,3 milliárd forint hazai és uniós forrásból épült meg az M7-es autópálya és a 710-es számú főút csomópontja, valamint a 710 –es számú főút, két kilométeres bekötő szakasza, derült ki Balatonakarattya közelében.

A köszöntők után nemzetiszínű szalag átvágásával adták át a beruházást
Fotó: Balogh Ákos/Napló

Havazott Városlődnél november 30-án, ezt láttuk a 8-as számú főúton autózáskor. A hőmérséklet plusz három fok volt kinn, és a hó még nem maradt meg az aszfalton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában