szavazásösszesítő

2020.02.10. 11:00

Olvasóinkat nem viselte meg a változékony időjárás

Az idei tél meglehetősen kegyes volt hozzánk, de az elmúlt időszak hideg, viharos szelei, és napsütéssel váltakozó esői könnyen megviselhetik a szervezetet.

veol.hu

Forrás: Illusztráció

Múlt heti kérdésünk arról szólt, olvasóink hogyan bírták az új év szeszélyes időjárását.

Olvasóink 6%-a lebetegedett már az új esztendőben, de hamar kiheverte azt. 8%-uk nem volt ilyen szerencsés, és már hosszabb ideje tartó betegségről adott számot. Számukra jobbulást kívánunk, és csak azzal tudjuk őket vigasztalni, nemsokára megérkezik a várva várt tavasz.

Szavazóink 24%-a csupán náthával megúszta eddig a telet. Nyilván idegesítő a nátha is, de örülünk, hogy ilyen sokan megúszták apróbb kellemetlenséggel az új év első másfél hónapját.

Megyénk lakóinak összességében azonban meglehetősen erős az immunrendszere, legalábbis erre enged következtetni a tény, hogy a szavazásunkra válaszolók 62%-a makkegészségesen vészelte át ezt az időszakot. Tökéletesen teljesít a szervezetük, vagy valamilyen házi praktikát vetettek be? Osszák meg velünk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában