egész évben különleges figyelmet érdemelnek

2020.03.10. 16:00

A nőket ünnepelték hétvégén Kolontáron

A település önkormányzata idén kis ünnepséggel kedveskedett a településen élő hölgyeknek, asszonyoknak, lánygyermekeknek. A képviselőtestület férfi tagjai a Művelődési ház bejáratánál minden hölgyet kis díszcsomagolásba rejtett bonbonnal köszöntötték.

Ravasz-Rednágel Zsuzsanna

Fotó: Ravasz-Rednágel Zsuzsa

Horváth Zoltán, a falu polgármestere köszöntőjében elmondta, hogy március 8. a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy a nőket üdvözöljék. Hozzátette, bár nem csak ezen a napon, hanem egész évben különleges figyelmet érdemelnek, és a férfiaknak bizonyítaniuk kell, hogy szeretik őket, hiszen a nők sokkal többet tesznek az év minden napján a társaikért, és családjukért, mint a férfiak. A polgármester férfi társai nevében is köszönetet mondott minden hölgynek a türelmükért, gondoskodásukért, és a szeretetükért.

Fotó: Ravasz-Rednágel Zsuzsa

Külön köszönetet mondott, azoknak a hölgyeknek, asszonyoknak, akik a különböző egyesületek tagjaiként a község civil életét is színesítik.

Az ünnepségen közreműködött a helyi Kiskórus és Tánckar, valamint Ughy Veronika először énekhangjával, majd baritonkürt játékával bűvölte el a jelenlevőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában