legfrissebb válogatásunk

2020.03.08. 07:00

Így parkoltok ti – Veszprémben

Folyamatosan kapjuk a fotókat olvasóinktól a különféle szabálytalan parkolásokról, és bár mi szívesen közzétesszük ezeket, azt tapasztaljuk, hogy abszolút semmilyen visszatartó erejük nincs.

veol.hu

Fotó: olvasó

Az első fotó egy megszokott lelőhelyen, az Obi áruház parkolójában készült. Reméljük, hogy nem kőműves vagy burkoló, ne adj isten mérnök a Suzuki tulajdonosa, mert ha ennyire nem találja el a párhuzamost, akkor inkább másik szakmát kéne választania:

Fotó: olvasó

Az egyenesekkel és a párhuzamosokkal akadhatott gondja a Renault gazdájának is a húszemeletes melletti parkolóban, aztán valószínűleg megunta a totojázást és inkább két legyet (parkolóhelyet) ütött egy csapásra:

Fotó: olvasó

Egy újabb remek példa igazolja a mondást, miszerint „az Audi oldja a KRESZ-t”: neki lehet a tiltott jobb oldalon, járdán parkolni a Diófa utcában – ugyan ki merne szólni érte?

Fotó: olvasó

A Citroen tulajdonosáról is csak elismerő szavakkal szólhatunk: nem akart a mozgássérült-parkolóhelyekre állni, ezért inkább a forgalom elől elzárt területet választotta. Briliáns megoldás!

Fotó: olvasó

Utolsó fotónk a Damjanich utcából mutat be egy tipikus szituációt: a Hyundai gazdája este érhetett haza, szokás szerint nem talált helyet, ezért felhajtott a zöldterületre – őszintén szólva ez manapság már nem is olyan nagy bűn, hiszen tudjuk, régóta megoldatlan probléma a parkolóhelyek hiánya arrafelé. Az vesse rá az első követ, aki nem csinált még ilyet... Viszont a kép fényes nappal készült, ilyenkor már illene lebattyogni az autóhoz, és legális parkolóhelyet keresni neki:

Fotó: olvasó

Ön is látott hasonlóan szabálytalan vagy bosszantó parkolásokat? Küldje el nekünk a [email protected] címre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában