jó helyen az adomány

2020.06.29. 07:00

Trambulint állítottak a pápai óvoda udvarára

A tavalyi erzsébetvárosi napon több mint 220 ezer forint adomány gyűlt össze, melyet az Erzsébetvárosi Óvoda kapott meg. A felajánlásból a gyermekek örömére trambulint vásárolt az intézmény.

Polgár Bettina

A trambulin jól szolgálja az óvodás korosztály rendkívül nagy mozgásigényét

Fotó: Polgár Bettina/Napló

Venczel Csaba, a városrész önkormányzati képviselője elmondta, szép hagyomány, hogy amíg az erzsébetvárosi advent bevételét az időskorúak, a betegek támogatására fordítják, addig az erzsébetvárosi napok felajánlásai mindig a fiataloknak, az óvodásoknak szólnak.

– Minden évben örülök annak, hogy az adományt nemes, szakmailag alátámasztott célra fordítja az óvoda. Ez alkalommal egy trambulint vásároltak a felajánlás révén, amely alkalmas arra, hogy biztonságosan szolgálja az óvodás korosztály rendkívül magas mozgásigényét, emellett fejleszti az egyensúlyérzéküket, a reflexeiket, mindezt játékos, szórakoztató formában – tette hozzá Venczel Csaba.

A trambulin jól szolgálja az óvodás korosztály rendkívül nagy mozgásigényét
Fotó: Polgár Bettina/Napló

Áldozó Tamás, Pápa polgármestere kiemelte, mindig jó látni, hogyan hasznosulnak az ilyen felajánlások, és ez a közösség szempontjából is előremutató, hiszen sokan örülnek, ha részesei lehetnek egy ilyen akciónak.

Petri Lászlóné, az Erzsébetvárosi Óvoda tagóvodavezetője hozzáfűzte, nagyon régi vágyuk volt, hogy legyen egy trambulin az óvodaudvaron, hiszen sok gyermeknek van otthon, és nagyon szeretik a kicsik. Mint mondta, a trambulin használata nincs időjáráshoz kötve, télen akár a tornateremben is fel tudják állítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában