TELJESÍTETTÜK A KÍVÁNSÁGOT

2020.06.07. 07:16

Virág öccseit szerette volna meglepni a kalandokkal, de az egész család remekül szórakozott

A 13 éves Vaszaron élő olvasónk, Kiss Virág gyermeknapi kívánsága egy látogatás volt testvérei részére a Sobri Jóska bakonyi élményparkban.

Tóth B. Zsuzsa

20200606 Kislőd Sobri Jóska Bakonyi Kalandpark. Gyermeknapi kívánságát teljesítette a napló a vaszari családnak. Pesthy Márton fotó Veszprém Megyei Napló

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Virág lapunkban olvasta korábbi felhívásunkat, amelyben arról írtunk, hogy öt szerencsés gyermek kívánságát teljesítjük gyermeknapon. A talpraesett diáklány kilenc éves iker öccseit szerette volna meglepni a belépőjeggyel, ezért a családtagok tudta nélkül írt emailt szerkesztőségünkbe.

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Édesanyja, Anita lapunk munkatársától tudta meg, hogy milyen ajándékot kaptak a gyerekek, miután Virág olyan szerencsés volt, hogy teljesülhet a kívánsága. Persze, a gyerekek mindhárman kaptak jegyet a kalandparkba, hiszen lapunk a jótevőt, Virágot is megajándékozta egy életre szóló élménnyel.

A szombati látogatást már nagyon várták a gyerekek.

Fotó: Pesthy Márton/Napló

– Éjjel alig tudtak aludni, korán reggel keltek, annyira boldogok voltak, hogy jöhetünk – mondták a szülők, Kiss Attila és felesége, Anita. Virág arról beszélt, hogy néhány éve már járt a kalandparkban, így biztos volt benne, hogy egy remek nap lesz az ott töltött idő az egész családnak. – Egyik osztálytársammal voltam már itt, szerettem volna megmutatni ezt a helyet a testvéreimnek, akik a jövő hónapban lesznek tíz évesek. Nagyon szeretnénk bobozni, hófánkozni, trambulinozni, ki kellene próbálni az erdei akadálypályát és a drótkötélpályát is – mondta Virág, aki alaposan utánajárt annak, hogy milyen szórakozás várja őket a parkban.

A szombati napon estig a park játékai között kalandozott a család

Fotó: Pesthy Márton/Napló

A nap végén Virág elmondta, hogy egy csodálatos nap van mögöttük, de mindenképpen vissza kell még térniük a parkba, hiszen nem is tudtak mindent kipróbálni. – Az erdei akadálypályára nem jutott idő, de rengeteget játszottunk! A legjobban a bobozás tetszett, én már egyedül mentem, nem is fékeztem, nagyon klassz volt! A fiúknak és a szüleimnek is tetszett, ahogy a vízi biciklizés is. Mi gyerekek, hárman voltunk egy biciklin, a szüleink egy másikon – lelkendezett Virág. A gyerekek olyan ügyesek voltak, hogy még az ügyességüket és egyensúlyérzéküket próbára tevő vízi játékokról sem pottyantak a tóba. Szüleik rengeteg fényképen örökítették meg az emlékezetes napot.

Virág egyébként minden nap olvassa lapunkat, keresi benne az utolsó oldalon a viccet és a kedvenc tantárgyával, a történelemmel kapcsolatos írásokat. A trianoni mellékletet is elolvasta. Jó tanuló, ősztől a pápai református kis gimnázium diákja lesz. Szereti a történelmet, egyetemre készül, de hogy milyen pályát választ, azt még maga sem tudja. Számára és a testvéreinek sem okozott gondot az online oktatás, a fiúk, Bálint és Dávid másodikvaszar osztályt végeznek most. Kedvelik a számítógépes játékokat, de szívesen kerékpároznak, fociznak és szüleikkel kirándulnak is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában