közösségfejlesztés

2020.11.28. 07:00

Felállítottak a karácsonyfát a (volt) Kilián-lakótelepen

A Városgondnokság dolgozói szerdán helyezték el a fenyőt, pénteken pedig ajándékdobozokkal díszítették fel a vízkeresztig látható keresztény jelképet.

Laskovics Márió

Mint megtudtuk, a Vajda-lakótelepen szintén állítanak karácsonyfát. Az először tavaly történt kezdeményezés idén is a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ ...mint vízbe dobott kavics… elnevezésű közösségfejlesztési TOP-projektjében valósult meg, tájékoztatott Unger Tamás alpolgármester, a kiliáni városrész önkormányzati képviselője, aki felidézte, a közösségi karácsonyfa-állítás előzményei az Erzsébetvárosból erednek, ahol 2016 óta díszítenek fenyőt. Unger Tamás hozzátette, a járványhelyzet miatt nem szerveznek ünnepséget a lakótelepi karácsonyfák köré, de aki akarja, elhelyezheti azokra a saját díszeit.

Fotó: Laskovics Márió/Napló

Mint megtudtuk, a Vajda-lakótelepen szintén állítanak karácsonyfát.

Az először tavaly történt kezdeményezés idén is a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ ...mint vízbe dobott kavics… elnevezésű közösségfejlesztési TOP-projektjében valósult meg, tájékoztatott Unger Tamás alpolgármester, a kiliáni városrész önkormányzati képviselője, aki felidézte, a közösségi karácsonyfa-állítás előzményei az Erzsébetvárosból erednek, ahol 2016 óta díszítenek fenyőt.

A kiliáni közösségi karácsonyfát a Városgondnokság dolgozói állították és díszítették fel Fotó: Laskovics Márió/Napló

Unger Tamás hozzátette, a járványhelyzet miatt nem szerveznek ünnepséget a lakótelepi karácsonyfák köré, de aki szeretné, elhelyezheti azokra a saját díszeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában