Miért ne próbálnád meg?

2021.01.28. 07:00

Tündérszépek 2021: még lehet jelentkezni a tízmilliós összdíjazású versenyre

Tízmilliós összdíjazás, egyéves autóhasználat, felkészítő táborok, televíziós döntő és szépségkirálynői segítség várja a jelentkezőket Tündérszépek 2021 versenyünkben.

Horváth Virág

A zirci Felber Rebeka már gyakorlottan mozgott a kamera előtt Fotó: Pesthy Márton/Napló

Fotó: Pesthy Márton

Rengeteg jelentkező közül a korábbi évekhez hasonlóan idén ismét a Napló által felállított zsűri választja ki azokat a lányokat, akik megmérettethetik magukat a megyei elődöntőn. Ezúttal is 16–29 éves hölgyek jelentkezhetnek. Ráadásul számos újdonsággal, ragyogó lehetőséggel várjuk most a lányokat, akik ország-világnak megmutathatják szépségüket. Tavaly Zala megye lehetett büszke az ország Tündérszépére, Tótpeti Lilire. Idén, reméljük, Veszprém megyei szépséget köszönthetünk a trónon.

A most induló verseny a megyei válogatókkal kezdődik, ezt követik a regionális fordulók, majd az országos döntő, ahova a 22 legszebb lány jut be. A megyei hírportálokon és a Borsonline-on naponta más és más lányt mutatunk be, így mindenki megismerheti majd őket. Érdemes mihamarabb jelentkezni, hiszen a megyei fordulókba csak 30-30, az összevont budapesti és Pest megyei előválogatóba pedig 50 lány juthat be.

A zirci Felber Rebeka portfólióját a Napló stábja a közelmúltban készítette el. A mindössze 17 éves lány édesany­jával érkezett a fotózásra, de fiatal kora ellenére szinte az egyik legrutinosabb versenyzőként mutatta meg magát.

A zirci Felber Rebeka már gyakorlottan mozgott a kamera előtt Fotó: Pesthy Márton/Napló

– Azért jelentkeztem a versenyre, mert úgy éreztem, később a modell szakmában is el tudnék helyezkedni. Nagyon szeretem az állatokat és sokat olvasok, főként pszichológiai témájú könyveket. A fotózás nagyon jó hangulatban telt, mindenki nagyon segítőkész volt. A Tündérszépek verseny egy nagyon jó lehetőség ahhoz, hogy pozitív élményeket gyűjtsenek a versenyző lányok – mondta el Felber Rebeka.

A megyei előválogató február 15-én, hétfőn indul és a szavazás március 22-ig tart. Megyénként legfeljebb harminc lányt választanak ki a jelentkezők közül, akik a regionális előválogatóba való bejutásért versenyeznek. A szakmai zsűri által kiválasztott három versenyző, illetve a közönség szavazatai alapján legmagasabb értékelést kapott versenyző – összesen négy hölgy – jut tovább a következő körbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában