kezdetét veszi a szavazás

2021.02.11. 16:00

Hétfőn kezdődik a Tündérszépek 2021 megyei fordulója

Február 15-én, hétfőn megkezdődik a Tündérszépek 2021 verseny megyei fordulója. A Napló hasábjain, valamint a veol.hu-n minden nap újabb versenyzőt mutatunk be olvasóinknak, ezzel kezdetét veszi a szavazás.

Horváth Virág

20210202 Veszprém Fantázia fotóstúdió. Tündérszépek fotózása. Róka Bianka Pesthy Márton fotó Veszprém Megyei Napló

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Az első, megyei forduló február 15-től március 22-ig tart. Ebből a fordulóból négy hölgy jut tovább: hármuk a megyei napilap és hírportálunk szakmai zsűrijének döntése alapján, egyikük pedig a közönség értékelése alapján. Jelentkezni március 7. éjfélig lehet, de nem érdemes addig várni, minél előbb adják le jelentkezésüket, annál nagyobb eséllyel kerülnek be a verseny mezőnyébe a hölgyek.

Hamarosan a veszprémi Róka Biankát is viszont láthatják a szavazók felületeinken. A 25 éves lány ugyan vendéglátó végzettséget szerzett, ma már egy ingatlanközvetítő cégnél dolgozik, és azt tűzte ki céljául, hogy minden embernek megtalálja a hozzá leginkább illő otthont. – Szabadidőmben szeretek idegennyelveket tanulni, úszni, futni és edzőterembe járni. A Tündérszépek 2021 versenyre Mamám miatt jelentkeztem, nagyon szeretne látni engem az újságban, és később a televízióban is. Úgy gondolom, ez a verseny jó alkalom arra, hogy megismerjem önmagam, hogy mire vagyok képes – mondta el Róka Bianka.

Olvasóink Róka Biankára is leadhatják hamarosan szavazataikat Fotó: Pesthy Márton/Napló

Bianka már bekerült a megyei fordulóba a zsűri döntése alapján. A három fordulón át tartó verseny végén értékes nyeremények és egyéves autóhasználat várja a legszebbeket. A showműsorral egybekötött televíziós döntő előtt ráadásul felkészítő táborokban vehetnek részt a megyék legszebbjei, ahol korábbi szépségkirálynőktől tanulhatnak. Tavalyi háziasszonyunk, az Európa legszebbjének választott Kocsis Korinna mellett a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, valamint a szintén 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter is mentorként támogatja a Tündérszépek felkészülését. Késmárki Enikő Rebeka, a 2015-ös Miss World Hungary Miss Sport-díjasa pedig edzőként hozza majd legjobb formájukba a lányokat. A közönség február 15-től online hírportálunkon, a veol.hu-n adhatja le szavazatát a Tündérszépek 2021 versenyzőire.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában