Hirdetés

2021.11.29. 10:17

Hullik a hajad? Semmi gond!

Egy átlagos felnőtt feje körülbelül 100-150 ezer hajszálat tartalmaz, és naponta körülbelül 50-100 hajszálat veszít. Ez így első blikkre soknak tűnhet, de valójában teljesen normális.

Fotó: Shutterstock

Azt gondolhatnánk, hogy egy ilyen volumen napi szintű végzetének a hajkoronánk látja kárát, de ez csak akkor van így, ha az új haj növekedésének normális folyamata nem haladja meg a hajhullás sebességet. Amíg ez a két metódus megfelelő egyensúlyban van, a hajritkulás nem jelent problémát, de a hajhullás sajnos sok ember számára bizony napi gond. A ritkuló haj a kevésbé ideális megjelenés mellett jóval nagyobb nyomás abból az aspektusból, hogy a ritkulás esetleg tartós hajhullásba és kopaszodásba torkollik. Mit tehetünk, hogy ez ne legyen így? Van megoldás?

Ismered a Gettiket?

Vajon mi okozza a hajritkulást és a hajhullást? Vannak vitaminok a haj növekedésének elősegítésére? Visszanyerhető a haj eredeti sűrűsége? Van azonnali támogatás az önbizalom visszaszerzésének terén? Mielőtt megriadnál, tudd, hogy a Gettik két ténylegesen bevált, egymással tökéletesen kombinálható eljárást is nyújt a ritkuló haj frontján. Az egyik egy szenzációs hajkezelési metódus a hajhullás csökkentésének megcélzásával az egészséges hajnövekedés fenntartására, ami nyilván egy hosszabb stratégiai folyamat, így érezhetően áhít maga mellé egy instant praktikát is. Láss csodát, mert a tudományos háttérrel rendelkező vállalat – az évtizedekig tartó kutatások eredményeként garantált innovatív technológiák birtokában – erre is tartogat meglepetést. Hogy mit? Nézz utána!

Próbáltad már a minoxidilt? Tudod, hogy mi az?

A haj elvesztése komoly kihívást jelenthet. Bár nem feltétlenül kell nyilván mindenkinek aggódnia, emberek milliói keresik a hatékony megoldásokat, hogy megtartsák a hajukat. A minoxidil egy olyan kezelés, ami már szép számmal bevált nőknél és férfiaknál egyaránt. Úgy működik, hogy fokozza a hajba bekerülő tápanyagok volumenét a vérellátás serkentésével. Ez az extra input táplálja a hajat, és ösztönzi az egyes tüszők növekedését, sőt közbenjárására az inaktív szőrtüszők is működésbe lépnek, ami azt jelenti, hogy újra növekedni kezdenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában