A háború elől menekülőknek

2022.03.09. 14:00

Lakások felajánlását várják Veszprémben

Az Ukrajnából a háború elől menekülőknek szállást felajánlók jelentkezését várja az önkormányzat és a megyeszékhelyen működő lakásügynökség.

Marton Attila

Forrás: pixabay.com

A VESZOL Veszprémi Közösségi Lakásügynökség Nonprofit Kft. a veszprémi önkormányzata megbízásából olyan jelentkezőket vár, akik jótékony céllal ajánlanának fel az Ukrajnából menekülők számára középtávú – legfeljebb hat hónapig elérhető – szállást Veszprémben vagy Veszprém környéki településeken. A részletekről a lakásügynökség e-mail címén vagy személyesen előre egyeztetett időpontban a szervezet irodájában lehet tájékozódni. 

A szervezet azoknak a jelentkezését várja, akik legalább egy hónapra fel tudnak ajánlani valamilyen veszprémi szállást – például üresen álló lakást –, amelyet ingyenesen vagy alacsony bérleti díjért cserébe használhat egy menekülő család. A szállást felajánlónak először egy adatlapot kell kitöltenie, amely után lakása vagy az általa felajánlott szálláslehetőség bekerül a lakásügynökség adatbázisába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában