Kicserélik az elöregedett csöveket

2022.03.10. 11:30

Veszprém több pontján is közműfelújítási munkálatokat végeznek

A Modern városok programban közel ötmilliárd forintból mintegy 16 kilométer útszakasz újul meg Veszprémben.

Marton Attila

A Budapest úton április végéig tartanak a munkálatok

Forrás: Pesthy Márton/Napló

Az útfelújítások megkezdése előtt a Bakonykarszt Zrt. a megyeszékhely több utcájában végez csatorna- és ivóvízrekonstrukciós munkálatokat az állami támogatás segítségével, közölte érdeklődésünkre az önkormányzat Városüzemeltetési Irodája. Hozzátették, a Hunyadi utcában és a Füredi úton befejeződött a közműfelújítás, a Budapest út Balaton utca és belső körgyűrű közötti szakaszán – ami a Viola utcát is érinti – várhatóan április végéig tartanak ezek a munkák. A munkálatok miatt a Budapest út felől nem lehet bekanyarodni sem a Pipacs, sem a Viola utca irányába. 

A közlekedőknek a Kádártai úton április közepéig kell forgalomkorlátozásra számítania. A következő napokban-hetekben a Batthyány utca Kádártai út és Fecske utca közötti szakaszán kezdődik el közműrekonstrukció. A József Attila utcában a Victor Hugo utca felől az Egyetem utca irányába végeznek ivóvíz- és csatornarekonstrukciós munkát félpályás útlezárás mellett, lámpás forgalomirányítással. A közműfelújítási munkák a Kígyó utcát és a Vilonyai utca egyes szakaszait érintik a későbbiekben. 

Forrás: Pesthy Márton/Napló

A Városüzemeltetési Iroda azt is közölte, az útfelújítások első körben a Hunyadi utca és a Füredi út közműrekonstrukció által érintett területein kezdődnek el, míg március közepén a Csererdei út és a Major utca korszerűsítése indul el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában