Hajrá, Nyuszik!

2022.04.22. 13:00

Vidám családi délutánnal várták a húsvétot Aszófőn

A pandémia miatti kétévnyi kényszerszünet után ismét húsvétváró családi délutánt tartottak a településen.

Jákói Bernadett

A Mesekocsi Színház előadása nagy siker volt

Forrás: Jákói Bernadett

A kézműves foglalkozás keretében együtt ügyeskedhettek a családok ötletes dekorációkat alkotva. Az elkészült díszes tojásokat a közösségi téren felállított tojásfán helyezték el. Biró Edit és a Schenk család, András és Szilvia jóvoltából kreatív asztali dekorációk készültek az ügyes kezek által.  
Ezt követően csokitojáskereső feladatokban,  nyuszis totóban és vidám ügyességi játékokban próbálhatták ki szerencséjüket a legkisebbek. A délután fénypontját  a Mesekocsi Színház Hajrá, Nyuszik!  című izgalmas interaktív mesejátéka jelentette. Az aszófői Családbarát Közösség házi­asszonyai most is ízletes házi süteményekkel járultak hozzá a rendezvény sikeréhez. A jelen lévő családok között öt nyuszis ajándékcsomagot sorsoltak ki a szervezők. A helyi programokon az elmúlt időszakban részt vesznek az Aszófőn elszállásolt ukrán család tagjai is, akik mindig nagyon jól érzik magukat. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában