Helyi életstílus

2022.05.02. 07:00

Gesztenyevirág fesztivál

Pénteken, szombaton és vasárnap (május 6–8.) a VI. Gesztenyevirág Fesztivál programjaira várják az érdeklődőket Sümegen.

Szijártó János

Koncertek, játékpark, gyermekprogramok, finom falatok, zamatos borok és az ehhez járó jó hangulat sokak számára jelenthet opciót a kötetlen szórakozáshoz. Pénteken a Kisfaludy Emlékházban 16 órakor fotókiállítás nyílik, majd Joós Tamás énekmondó zenés műsora következik. Az ünnepélyes megnyitón Végh László polgármester mond köszöntőt 20 órakor a Palotakertben. Utána Kovács Kati lép színpadra, 21.30-tól az SMS muzsikál. Szombaton 15 órakor nyílik ugyanitt a Gasztro- és Bor utca, 15.30-kor a Broadway Táncegyüttes lép fel, 16 órakor Belényesi Barnabás gyermekkoncertje, 17.30 pedig Anna & The Big Faces produkciója várja a közönséget. Szombaton 20.15-kor a Bohemians Betyars, 22 órakor a DWG ad koncertet. Vasárnap a Kisfaludy Emlékházban 15 órakor Sümegi Kata vezetésével indul a Kisfaludy séta, 16 órakor az Era Nova Kamarazenekar komolyzenei műsorát hallhatják a Ferences Kegytemplomban. A Palotakertben 15 órakor az Acro Dance SE bemutatóját láthatják, 19 órakor a Szabó Balázs Bandája lép a színpadra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában