Több évtizedes szokás

2022.07.12. 09:00

Naplóval kezdi a napot Paloznak polgármestere

A Napló olvasásával kezd minden egyes napot Czeglédy Ákos, Paloznak polgármestere, aki már hatodik ciklusát tölti a posztján.

Kovács Erika

Czeglédy Ákos, Paloznak polgármestere: A friss újságnak a magamfajta ember, illetve polgármester számára különös vonzereje van, és sok új információt tartalmaz

Fotó: Kovács Erika/Napló

Azt mondta, nagyon fontosak számára a megyei, a környékbeli, illetve a helyi hírek, melyeket szerinte egy település vezetőjének érdemes ismernie, illetve tudnia. Arról is beszélt, hogy ezeken az információkon kívül érdekli minden, amiről a megyei napilap beszámol, így egyebek mellett a kultúra, a gazdaság, de fontosnak tartja, hogy tájékozódjon az országos hírekről, történésekről is. 
Czeglédy Ákos utalt rá, ő is nagyon fontosnak tekinti az online világot, illetve a számítástechnikát, de számára nagyon lényeges, és különös vonzereje van annak, amikor reggel kinyitja és lapozza az újságot, a megyei napilapot, amellyel immár évtizedek óta kezdi a napot. 
– A friss újságnak a magamfajta ember, illetve polgármester számára különös vonzereje van, és sok új információt tartalmaz - fogalmazott Paloznak polgármestere. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában