Mit hoz a jövő?

2023.01.03. 07:00

Jóslás kártyából: éljünk tudatosan, pozitívan!

Magunkat kell mindig csiszolni, hogy az életünk jobbá váljon! – hangsúlyozta Papp Klaudia Viktória, akinek nagy sikere volt a szilveszteri jósláson a füredi Hotel Golden Lake Resortban. 

Kovács Erika

Fotó: Nagy Lajos/Napló

– Tudatos élettel, pozitív gondolkodással, meditációval, önismerettel, illetve önismereti oldásokkal az ember sokat tehet az életéért, a jövőjéért. Így például a tarot-kártyalapok, melyeket az emberek kihúznak, energiát közvetítenek, melyből az illetőről sok minden kiderül, mondta Papp Klaudia Viktória, aki 15 éves kora óta foglalkozik tarot-kártyával – akkor még csak kíváncsiságból rakosgatta. Az első paklit ugyanis ajándékba kapta egy barátjától, és a kártyát érdekesnek találta. Ezért hosszú éveken át iskolába is járt, ott tanulmányozta a lapokat. 

Fotós: Nagy Lajos/Napló

– Ezek a lapok fontos szerepet töltenek be az életünkben, mert vannak olyan helyzetek, amikor elakadunk, sokan nem tudják, merre tovább, várják a csodát, fogalmazott. Hozzátette, a tutit ő sem tudja megmondani, de az emberben lévő energiát látja a lapokban. Például, ha valaki egy új vállalkozásnál megkérdi, mi várható, akkor kirakja a húzott lapokat, és látja, hogy az illető hogyan, milyen energiákkal áll a kérdéshez. Ez lehet pozitív, negatív, de lehet a tudatalattiban is egy energiablokk; kiderül, az illető mit gondol tudatosan, illetve tudattalanul, milyen energiák hatnak a múltjából. A beszélgetésnél a tarot-kártyajós felméri, adott embernek milyen segítőre van szüksége a sikerhez. Van, aki Klaudiánál marad továbbra is, ugyanis ő foglalkozik integrált energiatechnikával is, mely a sejtmemória területén oldja a blokkokat a testben. Azt, akinek másfajta segítségre van szüksége, például kineziológushoz irányítja. A lényeg, hogy magunkat kell mindig csiszolni, hogy az életünk jobbá váljon. A tarot-kártya valójában egy iránytű, mely segít abban, hogy milyen irányba lépjünk tovább. 

Fotós: Nagy Lajos/Napló

– Ezeken a beszélgetéseken kiderül, min érdemes még dolgozni, hogy az ember élete jobbá, sikeresebbé váljon, befogadóbb legyen az élet jó dolgaira, képes legyen maga mögött hagyni a múltat. A legtöbben a magánéletük alakulására kíváncsiak, összegezte tapasztalatait Klaudia. Arról is beszélt, ha valaki rosszul érzi magát a bőrében, igenis vegye kezébe sorsát, határozza el, hogyan szeretne élni, és tegyen is érte, legyen tudatos! Az pedig különösen lényeges, hogy mindezt egy év fordulóján, szilveszterkor határozza el, hangsúlyozta. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában