Helyi életstílus

2023.04.30. 19:00

Dobó-nap változatos programokkal

Dobó István szobrának megkoszorúzásával kezdődik május elsején reggel 9 órakor az idei Dobó-nap, értelemszerűen a tapolcai Dobó István-lakótelepen.

Szijártó János

Az egész napos színes program szinte minden korosztálynak jó szórakozást, kellemes kikapcsolódást ígér. A tervek szerint lesz akadályverseny, 14 órától középkori gyalogos haditorna, 15 órától második világháborús hadijáték. Ezenkívül folyamatosan elérhető a harcjármű-, fegyver-, egyenruha-bemutató, a katasztrófavédelmi bemutató és rendőrségi bemutató, és a toborzóponton napjaink honvédségének bemutatkozása is megtekinthető. A program májusfaállítással és a Kinizsi Táncegyüttes táncházával zárul. A rendezvény főszervezőjétől, Horváth Gábor önkormányzati képviselőtől azt is megtudtuk, hogy a helyszínen a Bikesafe regisztrációs lehetőséget biztosít, a rendőrség pedig kérésre térítésmentesen ellenőrzi a kerékpárokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában