Piknikhangulat a ligetben

2023.04.26. 19:00

Gazdag programot kínálnak a balatoni majálison

Rendkívül gazdag programsorozattal készülnek a május elsejére, illetve a hosszú hétvégére Balatonalmádiban, amit idén is a Balatonalmádi Pannónia Kulturális Központ és Könyvtár szervez. Lesznek például sportjátékok, gyöngyfűzés, babakörhinta, kézműves-foglalkozás, kreatív játszóház, és lehet látni retró játék autókat is, mindezt a Szent Erzsébet ligetben.

Kovács Erika

Vidám majális tavaly. Tavaszi piknikhangulat uralkodik idén is Balatonalmádiban hétfőn a Szent Erzsébet ligetben

Fotó: Önkormányzat/Tabányi Kata

Igazi piknikhangulatot teremtenek a szervezők a gyönyörű, vízparti ligetben május elsején, hétfőn, ahol már tíz órakor megkezdődnek a színes programok. A tánc világnapja jegyében vidám hangulatot teremt mások mellett a Csillagnyílás balettcsoport, a Cholnoky Mozgásművészeti Stúdió, a Kid Rock & Roll SE, a Balatonalmádi Néptáncműhely csoportjai, a Vörösberényi Nyugdíjas Klub Ringató Balaton tánccsoportja. Itt szórakoztatja az embereket műsorral a Kósa György Zenei Alapfokú Művészeti Iskola, majd izgalmas percek következnek a Balatonalmádi Shotokan Karate-Do Sportegyesület jóvoltából. Pintácsi Viki énekes interaktív gyermekműsorral ajándékozza meg a legkisebbeket, majd a vidám pikniket Bluesberry trió zárja. 

Mindemellett lesz még agyagozás, sakkszimultán, kreatív játszóház, bemutatnak rongybabákat, fajátékokat, gyöngyből fűzött ékszereket. A szervezők arról is beszéltek, hogy április 27-én véget ért a Balaton északi partját érintő, csaknem háromhetes vágányzár. Így péntektől helyreáll a megszokott vasúti közlekedés, és érdemes vonatra pattanni, ellátogatni Balatonalmádiba a hosszú hétvégén, ahol igazi tavaszi programmal várják a pihenni és szórakozni vágyókat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában