Különleges programok

2023.08.27. 16:00

Az állatokról szólt az éjjel Veszprémben is

Az idei évben múlt pénteken érkezett el az év egyik leginkább várt eseménye az ország állatparkjaiban, az állatkertek éjszakája, melynek során az állatbarátok különleges programokkal találkozhattak a Veszprémi Állatkertben is.

Juhász-Léhi István

Fotó: Nagy Lajos/Napló

Az ország egyik legszebb és legnagyobb állatkertje, a veszprémi is hosszabbított nyitvatartással, este 8 óráig várta látogatóit gulya-dombi területén csakúgy, mint a Dinóparkban. Sőt! Az Afrika szavanna játszótér melletti étterem teraszán zenés esttel csalogatták az állatkertek éjszakája vendégeit.

Mint az ismeretes, a kezdeményezés országos programként 2012-ben indult, jóllehet néhány állatkertben alkalmilag már korábban is tartottak különféle esti programokat. Azóta az állatkertek éjszakája hagyománnyá vált, a sokféle különleges programra évről évre ellátogatnak, akik kíváncsiak az állatok életének és a vadasparkok világának rejtett titkaira.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában