Erdészeti és Faipari Sportnapok

2023.09.05. 11:00

A Bakonyerdő Zrt. dolgozói a legsportosabbak

A Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. volt a házigazdája a 23. alkalommal megrendezett Nemzetközi Erdészeti és Faipari Sportnapoknak. A nagy hagyományokkal bíró eseményen 16 sportágban vetélkedtek a résztvevők, a csapatverseny első helyét a Bakonyerdő Zrt. szerezte meg.

Haraszti Gábor

Hét érmet szereztek a Bakonyerdő Zrt. dolgozói

Forrás: Bakonyerdő Zrt.

Az Erdészeti és Faipari Sportnapok az ágazat egyik legjelentősebb rendezvényévé nőtte ki magát. A helyszínt adó győri Széchenyi István Egyetemen több mint háromszázan mérkőztek meg a sportágakban. Nemcsak a magyar erdésztársadalmat, hanem a Kárpát-medencei vendégeket is megmozgató sportnap az összetartozás érzéséről és a bajtársiasságról szólt. A verseny tisztasága és az esélyegyenlőség biztosítása érdekében minden erdőgazdaság csak saját dolgozóit és/vagy közvetlen hozzátartozóit nevezhette a versenyre. 

– A rendezvényen résztvevők lövészetben, íjászatban, tarokkban, ultiban, sakkban, asztaliteniszben, dartsban, falmászásban, 4600 méteres terepfutásban, 500 méteres futásban, streetballban, kispályás labdarúgásban, erdésztusa ügyességi versenyben, sárkányhajózásban, valamint 50 méteres mell- és gyorsúszásban mérték össze tudásukat, ügyességüket. Versenyszámonként az 1-6. helyezéssel lehetett pontot szerezni, és az összegyűjtött pontok adták a csapatok eredményét – tájékoztatott Patocskai-Lunk Eszter kommunikációs vezető, aki megjegyezte, csapatuk három aranyéremmel, négy ezüstéremmel és öt pontszerző hellyel biztosította be győzelmét.

A Bakonyerdő Zrt. csapatát Bajner Attila, Bíró János, Gyimóthy Kitti, Farkas Judit, Fódi Balázs, Kiss Csaba László, Hipság István, Horváth Róbert, Horváth Attila, Juhász Balász, Németh Tamás, Milinszki Tibor, Szelestei Péter, Szabó András, Szabó Péter, Szabó-Homoki Anita, Patocskai Zoltán, Patocskai-Lunk Eszter, Peng Márton, Pölöskei Balázs, Ther András és Torkos Péter alkotta. A rendezvény fővédnöke Nagy István agrárminiszter volt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában