Felhívás olvasóinknak

2023.09.26. 07:00

Őszi faludíszek – Ufó ihlette, nagyacsádi nulladik típusú találkozás

 "Nagyacsádon az őszi faludekoráció a polgármesteri hivatal épületének környezetét díszíti. A médiában felkapott ufójelenségek ihlették az alkotást, aminek címe: Nulladik típusú találkozás az őszben" – írta szerkesztőségünknek küldött fotója mellé Háriné Nagy Veronika, aki a kompozíciót Tóth Péternével együtt készítette. 

Rimányi Zita
Nagyacsádon az őszi faludekoráció a polgármesteri hivatalnál van, a címe: Nulladik típusú találkozás az őszben Fotó: Olvasónktól

Nem jöttünk rá, hogy a nagyacsádi díszben mi rejti az ufószálat, tán a sci-fi filmek terén hiányosak ismereteink és egy kiegészítő magyarázat segítene. Az biztos, hogy tetszetős a téglabálák elhelyezése, az igazi mellett a textilből készült sütőtök. Jó lehet üldögélni ilyen kupacon, a fára szépen felfestett Petőfi-idézetnél. Kell ilyen kis vidámság az őszbe, nekünk tetszik az ufó ihlette nagyacsádi nulladik típusú találkozás, akárcsak a kerékkormányos bálafogat a magyargencsi kocsmánál, a faládákból összerakott bakonyszücsi diadalív és a mezőlaki "Helló ősz!" kompozíció irányjelző táblája.  

Őszi fotós felhívásunk szerint olvasóinktól olyan fényképeket várunk november 30-ig, amelyeken megörökítik a települések tereire, útjai mellé, a házak portái elé készített szebbnél szebb és igazán ötletdús, mókás díszeket, az évszakra jellemző alkotásokat. Az a legjobb, ha megfogalmazzák, hogy a fényképükről, az adott kompozícióról mi jutott eszükbe. Azt kérjük, hogy a helyszínt és a lakhelyüket mindenképpen írják bele a [email protected] címre postázott e-mailbe, azt szintén, megjelenhet-e a kép és a készítőjének neve lapunk felületein! 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában