Fotós felhívásunk

2023.09.24. 11:00

Rálicitálhat a mezőlaki ,,Helló, ősz!"-re

"Nagyon vártam az őszt, és ezzel együtt azt, hogy idén először ezt a dekorációt elkészítsem a házunk elé Mezőlakon. Imádom a színek játékát, az őszre jellemző dolgokat, ez ihlette a dekoráció témáját is" – írta szerkesztőségünknek Major-Boros Kriszta.

Rimányi Zita

Helló, ősz! Mezőlakon – Őszi fotós akciónkban olvasóinktól a legszebb és a legmókásabb faludíszítések képeit várjuk  Fotó: olvasó

Látható alkotásában kukoricaszár, és a raklapra helyezett szalmabálákra baglyokat, gombákat tett, melléjük dísz- és sütőtököket. S ott áll egy irányjelző tábla, mutatja, merre van a tökföld, merre a gesztenye- és a diófa. Nagyon tetszik nekünk az összeállítás, igazán örülnénk, ha még több hasonlóról kapnánk fényképet más településekről is. Őszi fotós akciónkban ugyanis olvasóinktól a legszebb és a legmókásabb faludíszítések képeit várjuk. 

Árokparton felborult biciklis szalmával kitömött bábuja, halomba rendezett, élénk narancssárga színű sütőtökök, más termények, ládákból alkotott kapu fotózkodóhelynek, darálóval, szekérkerékkel, fahordóval. A falvak díszítésének változatos divatja terjed. Várjuk olvasóink ezekről készült fotóit!
Őszi fotós felhívásunk szerint olvasóinktól olyan fényképeket várunk november 30-ig, amelyeken megörökítik a települések tereire, útjai mellé, a házak portái elé készített szebbnél szebb és igazán ötletdús, mókás díszeket, az évszakra jellemző alkotásokat. Az a legjobb, ha megfogalmazzák, hogy a fényképükről, az adott kompozícióról mi jutott eszükbe. Azt kérjük, hogy a helyszínt és a lakhelyüket mindenképpen írják bele a [email protected] címre postázott e-mailbe, azt szintén, megjelenhet-e a kép és a készítőjének neve lapunk felületein!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában