Lovas apa és lánya sikere

2023.10.14. 07:00

A csetényi Vörös Tamara lett a második a Nemzeti Vágtán

A Nemzeti Vágtán, Szilvásváradon két csetényi indult, Vörös József a faluja színeiben, lánya, Vörös Tamara Ácsteszért képviselte.

Rimányi Zita

Vörös Tamara a döntőben Fotó: Nemzeti Vágta

Jocó az előfutamot megnyerve bekerült a középdöntőbe, lova azonban lesérült, így a továbbiakban már nem tudott rajthoz állni. Tamara Marina nevű lovával egy nagyon erős előfutamban a második helyen végzett, hatvan település képviselője közt a második legjobb idővel került be a döntőbe. 

A döntő futamban már csak négy település lovasa indult. A Tamara és lova teljes nyugalomban állt starthoz, hiszen Marina fantasztikus köröket futott a döntőt megelőzően. Végül a második helyet szerezték meg. Az ifjú lovas köszönetét és háláját fejezte ki édesapjának és kedves lovának, akik nélkül ezt a csodálatos eredményt nem érte volna el. Jocó most is bebizonyította, hogy milyen eredményes edzésterv alapján készülnek fel az évente egy alkalommal megrendezésre kerülő vágtára, hiszen apa és lánya mögött nem áll egyetlen versenyistálló sem, saját tudásukra hagyatkozva indulnak a megmérettetésen minden évben. 

Köszönik a szurkolást, a csetényi önkormányzat pedig gratulált eredményeikhez, a falubeliek büszkék a Vörös-családra. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában