Ikarus

2024.01.17. 12:00

Kreativitás, fantázia – valósítsd meg ötleted!

A retró autóbuszok szerelmeseinek hirdet pályázatot egy Ikarus E97-es autóbusz feldíszítésére a helyközi és távolsági járatokat üzemeltető országos vállalat. A győzteseket díjazzák, alkotásaikat láthatják az utakon és a nosztalgiarendezvényeken.

Benkő Péter

Egy ilyen típusú buszra kerül a dekoráció Fotó: Krähling László

Remek elfoglaltságot ajánlanak a télre a retró járművek, valamint a kreatív grafikus tervezés szerelmeseinek – valósítsanak meg egy álomszép retró buszdekorációt! A Volánbusz az Ikarus típusra vagy az autóbuszos közlekedésre utaló, nosztalgikus hangulatú dekorációs pályaműveket vár február 15-ig. A beérkezett pályázatokat március 31-ig bírálják el, az eredményt április 15-ig teszik közzé. A győztes alkotással feldíszített Ikarus E97-es autóbuszt a Volánbusz júniusi retró napján mutatják majd be, ahova a nyertes pályázó is meghívást kap. Lehet tehát ötletelni, alkotni.

Az E97-es típusú kocsikat vármegyénkben jól ismerik az utazók, hiszen Veszprémből Várpalotán át a fővárosba egy időben rendszeresen közlekedtek ezek a buszok. 

A pályázatról részletesen a Volánbusz internetes oldalán tájékozódhatnak az érdeklődők. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában