Találtak már néhányat?

2024.02.24. 12:00

A kőmanók a Bakonyból a Balatonra mentek – Különleges fotók az egyensúlyszobrokról

Menők ezek a kőmanók, és már nemcsak Cseszneken, a Balatonnál is több helyen felbukkannak. Veszprémi olvasónk, Mészöly János rálelt néhányra, és mivel remek fotós, különleges fényképeken örökítette meg a Bakonyban élő házaspár egyensúlyszobrait.

Rimányi Zita

A Balaton és a Tihanyi-félsziget látképe kőmanók társaságában

Fotó: olvasó

Már többször írtunk a cseszneki házaspárról, mert Nagy Győző és felesége, Erzsébet akár egy marék kavicsba egy egész világot lát bele, és magukban is az egyensúlyt igyekeznek megteremteni. Kreatív EgySégként örvendeztetik meg kőmanóikkal több helyen a sétálókat. Balatonudvariban ezeket az alkotásokat a vasárnapi napsütésben örökítette meg veszprémi olvasónk, Mészöly János, aki nem először küldött remek fotókat szerkesztőségünknek. Ezúttal is megosztotta velünk az élményt, amit a Balaton és a Tihanyi-félsziget látképének megcsodálásakor élt át a kőmanók társaságában.

Fotó: olvasó

Elvarázsolta egy hely? Küldje el! A túráikon készült kedvenc képeiket továbbra is várjuk, de ha nehéz is, jól válogassanak! Azt kérjük, hogy csak egy-két nagyon különleges fotót válasszanak ki. A képeket a [email protected] postafiókba várjuk. Kérjük, azt mindenképp írják bele az e-mailbe, hogy hol és mikor készült a fotó, ki készítette. Azt szintén jelezzék, hol laknak, és hogy hozzájárulnak-e ahhoz, hogy a fotó megjelenjen a Napló felületein. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában