Jól látszanak

2024.03.11. 07:00

Elkészült az új felfestés és a zebra a megyeszékhelyen

Felfrissítették a parkolóhelyek felfestését a vármegyeszékhely Mártírok útjai bevásárlóközpontjánál. Szükség volt rá, de szükség lesz másra is tőlünk, autósoktól.

Benkő Péter

A felfestés jól látszik, de a helyek és a parkolón belüli közlekedési utak nem lettek szélesebbek

Fotó: Benkő Péter

A minap elkészültek a parkolóhelyeket jelölő sávok, melyeket kellően szélesre festettek, jól látszanak, egyértelműen mutatják, hova álljuk, meddig guruljunk, és hova ne. Ami különösen fontos, hogy a korábban alig látható gyalogátkelő felfestését is megerősítették – nem mindenki tartotta be az ide vonatkozó szabályokat. Itt a gyalogosokra is gondolunk, hiszen a KRESZ szabályozza a zebra megközelítését is.

S amire a bevezetőben utaltunk, mire lesz szükség? Arra, hogy – már többször felhívtuk rá a figyelmet – az indexet a parkolóhelyre ki- és beálláskor ne sajnáljuk kitenni. A felfestés jól látszik, de a helyek és a parkolón belüli közlekedési utak nem lettek szélesebbek – autóink viszont egyre nagyobbak. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában