Veol podcast

2024.04.21. 15:00

Hatalmas támogatást biztosít családoknak az Otthon Segítünk Alapítvány (podcast)

Kisgyermekes családokat támogatnak szülői tapasztalataik megosztásával, baráti támogatással Veszprémben is az Otthon Segítünk Alapítvány felkészített önkéntes mentorai – a munka részleteiről beszél Simon Zsóka koordinátor és Tislér Irén önkéntes, valamint beszámol tapasztalatairól Varga Gyulai Bernadett érintett szülő.

Veol.hu

Simon Zsóka a beszélgetés során felidézte, amikor először találkozott az Otthon Segítünk Alapítvány nevével, és megismerkedett a tevékenységével, rögtön eszébe jutott az az élethelyzet, amikor családjával Veszprémbe költözött, ahol senkit nem ismert, idegen volt a környezet, milyen jó lett volna, ha egy ilyen segítséget igénybe vehetett volna.

a munka részleteiről beszél Simon Zsóka koordinátor és Tislér Irén önkéntes, valamint beszámol tapasztalatairól Varga Gyulai Bernadett érintett szülő
a munka részleteiről beszél Simon Zsóka koordinátor és Tislér Irén önkéntes, valamint beszámol tapasztalatairól Varga Gyulai Bernadett érintett szülő
Fotó: Komaniczki Zoltán

Elmondta, a szervezet olyan országos, közhasznú segítő szolgálat, amelyben a szakemberek által felkészített, jelenleg több, mint 300 önkéntes ingyenesen, heti rendszerességgel, átlagosan 3-9 hónapig segít a támogatást kérő kisgyermekes családok otthonában a mindennapi tevékenységekben, nehézségek leküzdésében. Tislér Irén önkéntes szerint most kezd egyre népszerűbbé válni a szolgáltatás; Varga Gyulai Bernadett érintett szülő elmondta, első találkozásukkor tudta, hogy Irén családtagnak számít majd. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában