Biztonságosabb közlekedés

2024.04.01. 19:00

Tengelytörés? Most már kizárt!

Örömmel számolunk be róla – örömünkben bizonyára az autósok, buszvezetők is osztoznak –, hogy nemrég helyreállították a József Attila és Wartha Vince utca csomópontjában az aknafedlapot, azaz szintbe hozták az útburkolattal. De van egy ennél még jobb hírünk is: nem messze innen a tengelytörés lehetőségét is kizárták!

Benkő Péter

Aktuális volt az aknafedél helyreállítása, ami ugyan pár napos türelmet, óvatos kanyarvételt kívánt a közlekedőktől, viszont most rendben van ebben az amúgy igen forgalmas csomópontban, s nem messze innen a tengelytörés lehetősége sem áll már fenn.

Az aknafedlapot helyreállították, és most már a tengelytörés is kizárt
Fotó: Benkő Péter/Napló

S hogy mi az említett még jobb hír? Nos, a Wartha Vince utca a Szegfű utca folytatása, s közvetlen a csomópont előtt, ahol egyébként nem kötelező a megállás, a kilátás, a keresztforgalom miatt mégis az, hónapokig egy hatalmas gödör tátongott. Hangsúlyozzuk, az amúgy szűk Szegfű utcában a belvárost elkerülő autóforgalom szintén nagy, a parkoló autók, a nehéz beláthatóság miatt sokan, akik nem tudtak a gödör létezéséről, bizony belehajtottak a jobb kerekekkel, pláne sötétben. Még szerencse, hogy itt már nem lehet száguldozni. A jó hír pedig az, hogy a gödröt eltüntették, beaszfaltozták. Ezt kapták húsvéti ajándékként a veszprémi autósok, aminek szerintünk nagyon örülnek.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában