Még van lehetőség

2024.04.19. 19:00

Tündérszépek: meghosszabbították a nevezést!

Meghosszabbodott az országos szépségversenyre a jelentkezés, így továbbra is várjuk a Veszprém vármegyei gyönyörű hölgyeket, hogy benevezzenek ebbe a nívós megmérettetésbe és bebizonyítsák: nálunk élnek a legszebb lányok.

Veol.hu

Az eddig jelentkezett vármegyei szépségek többsége élt azzal a lehetőséggel, hogy fotós kollégáink elkészítik a szükséges felvételeket: profi stúdióban pózolhattak, amelyhez természetesen szakmai segítséget is kaptak. Néhányuk fotóit már most is meg lehet tekinteni a veol.hu oldalon – ennyi előnye van azoknak, akik már korábban neveztek a versenybe, hiszen az ő képeiken már szépen gyűlnek a közönségszavazatok. 

A verseny minden bizonnyal komoly izgalmakat fog hozni, ugyanis gyönyörű lányok jelentkeztek az élet minden területéről megannyi motivációval. Van aki most fog érettségizni, és olyan is aki diplomázni. Mindannyiuk célja a győzelem. 

Fotózást is szervezünk még, vagyis ez a lehetőség is nyitva áll még azok számára, akik eddig gondolkodtak volna, hogy belevágjanak életük nagy kalandjába. 

A jelentkezési időszak május 12-ig tart. Eközben a veol.hu hírportálon már lehet gyűjteni a szíveket. A következő napokban mindig új lányt mutatunk be a régióból.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában