Edzőterem átadás

2024.05.10. 15:49

Ovádi Péter kormánybiztos: Pribék István példaértékű ember (képgaléria, videó)

A felsőfokú végzettségű tréner, a biztonságot szem előtt tartva, az egészséges életmódot magas szinten képviseli, tanítja, kitűnő közösségeket hozott létre, jótékony eseményeivel kiemelten kezeli a társadalmi felelősségvállalást. Ő Pribék István, akire büszkén tekinthet Veszprém, ezt Ovádi Péter kormánybiztos, országgyűlési képviselő mondta a vármegyeszékhely legújabb edzőtermének átadásán pénteken.

Kovács Erika

Ovádi Péter (balra) és Pribék István tréner (jobbra) az átadón. Az udvarban felállított kádakba jég is került a hidegvizes fürdőzéshez

Fotó: Nagy Lajos / Napló

– Igazi példakép István, aki az egészséges, sportos életmód zászlóvivője. Ezt jelzi, hogy tizenkét csoportos edzést és egyéni edzéseket tart, fogalmazott a képviselő. Aláhúzta, példát mutat arra is, hogy oda kell figyelni a nehéz helyzetben lévő emberekre, állatokra. Ezért szervezett téli fürdőzéseket közösségével a Balatonban, melyen a kormánybiztos is részt vett. Fürdőztek egy elárverezett otthonú családért, egy tűzkárosultért és a veszprémi Pumi állatmenhelyért is. Ovádi Péter (aki maga is a sport elkötelezettje, nemrég lefutotta a maratoni távot Sevillában – a szerk.) üdvözölte az új edzőhelyszínt, mely, mint mondta, szép környezetben található. 

Pribék István örömmel szólt az új terem létrehozásáról, mely mögött sok munka áll, de szívesen dolgozott kitűnő sportos közösségeiért, az egészséges életmódért, a segítségnyújtásért. Az átadáson a füves udvarban felállítottak vízzel töltött kádakat, melybe a Drencsán Istvánné és Dávid Tamás vezette veszprémi telephely jóvoltából jeget tettek. A kádakban a megjelentek, köztük a tréner vezette Balatoni Jegesmedvék fürdőztek, ahogy ezt nyáron többször is teszik majd. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában