hirdetés

2020.11.26. 13:47

A tanulás a legjobb befektetés! – Ajándékozz barista vagy mixer tanfolyamot!

Tanulni mindig jó és mindig kell! Vannak olyan iskolák, amelyek kötelezőek mindenki számára, de van olyan, hogy felnőtt korban jövünk rá arra, hogy mit is szeretnénk csinálni, mivel szeretnénk foglalkozni. Ilyenkor már nem „kényszerből” tanulunk, hanem saját magunk miatt. És ez nagyon jó dolog. Hiszen egy kis befektetéssel a saját jövődet tudod bebiztosítani! Vagy valaki más is tud segíteni ebben?!

Ajándékozz tudást!

Sokszor vagy úgy vele, hogy nem tudod, mivel lepd meg szeretteidet, egy-egy ünnepen, vagy alkalomból? Ha kicsit elgondolkozol rajta, rájössz, hogy a századik pulóvert, parfümöt, vagy zoknit kapja tőled. Ez nem annyira kreatív, igaz? Sokkal jobb lenne, ha inkább valami olyat adnál neki, ami hozzájárulhat a sikereihez, a vágyaihoz. Ismerd meg az érdeklődési körét, puhatolózz, rá fogsz jönni, hogy egy tanfolyam tökéletes ajándék lehet a számára! Ha szereti a különleges italokat, akkor ne egy üveg boron gondolkozz, adj neki mixer tanfolyamot ajándékba! Ha pedig a kávé szerelmese, a barista tanfolyam a legjobb ajándék lehet!

Ajándékozz élményt!

Ha kiválasztasz egy tanfolyamot, fontos, hogy ne legyen kényszer a megajándékozottnak, hogy ne azt érezze, hogy most muszáj lesz tanulnia. Azt kell, hogy kiváltsa belőle, hogy ez egy szuper dolog!

Éppen ezért mondom azt, hogy egy mixer tanfolyam ajándékba hatalmas örömet fog okozni! Megtanulja, hogy kell a különböző koktélokat elkészíteni, olyan társaságban, akiknek hasonló az érdeklődési körük, és egy olyan szakmája lesz, amit később rengeteg helyen tud majd hasznosítani. Mivel gyakorlati oktatásról van szó, ezért nem egy iskolapadba beülős, unalmas negyvenöt percet kell kibírnia. Egészen más! Ahogy mondani szokták, mixernek lenni egy életérzés!

Ha pedig az illető inkább a nyugodtabb dolgokat szereti, akkor meleg szívvel ajánlom a barista tanfolyamot! Akár hobbinak, akár szakmának tanulja az ember 100 %, hogy tetszeni fog neki. A barista tanfolyam nagy precizitást, odafigyelést igényel, fiatalok és idősebbek is nagy kedvvel jelentkeznek rá. A barista szakma egyszerűen nincs korhoz kötve. Ráadásul mindig van valami újítás, újdonság, ami még érdekesebbé teszi. Ha valaki elkezdi tanulni, nem lesz megállás.

Egy hasznos karácsonyi ajándék!

Mivel közeleg a karácsony, csak azt tudom ajánlani, hogy ne habozz, ne gondolkodj felesleges tárgyakon, vegyél olyan ajándékot gyermekednek, barátodnak, barátnődnek, szüleidnek, ami tuti siker! Ugye Te sem akarod megfosztani az újdonság élményétől a szeretteidet? Akkor vásárolj mixer vagy barista tanfolyamot karácsonyra! Vagy tudod mit, legyen egy közös, hasznosan együtt töltött idő, gyere el vele Te is! J

A bestmixer iskola barista tanfolyamait és mixer tanfolyamait Budapesten és 15 vidéki nagyvárosban elvégezheted.

 

A veszprémi iskolánkat az alábbi címen találod meg:

8200 Veszprém Budapesti út 16. (a Pláza mellett)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!