Rangos elismerést kapott a füredi hotel

Átadták Az utazó magazin szavazása alapján 2020 legjobb turisztikai szolgáltatóinak járó díjakat szerdán Budapesten. Az év wellness-­szállodája a balatonfüredi Hotel Silverine Lake Resort.

Kovács Erika

Rádóczy Andrea, a 65 szobás Hotel Silverine Lake Resort tulajdonosa, ügyvezető igazgatója Fotó: archív

Fotó: Balogh Ákos

– Óriási öröm, fantasztikus érzés számunkra az elismerés a szakmától, illetve a vendégektől, különösen egy Coviddal terhelt idő után, amikor amúgy is kihívás újra talpra állni és elindulni, mondta boldogan a díjról Rádóczy Andrea, a 65 szobás Hotel Silverine Lake Resort tulajdonosa, ügyvezető igazgatója.

Hozzáfűzte, nagyon régóta figyeli Az utazó magazin díjazottjait, és titokban mindig reménykedett, hogy egyszer ők is megkapják a rangos elismerést, mely most váratlanul érte őket. Úgy fogalmazott, nagyon sokat dolgoztak az elmúlt időszakban is, így megújították a szálloda belsőépítészetét, a szolgáltatásokat. Mindemellett kitűnő a 37 dolgozóból álló csapat, és rajtuk kívül alkalmi munkavállalóknak, alvállalkozóknak is adnak munkát.

Rádóczy Andrea, a 65 szobás Hotel Silverine Lake Resort tulajdonosa, ügyvezető igazgatója
Fotó: archív

Rádóczy Andrea tulajdonos a szezonról elmondta, júliusban az egy évvel ezelőtti eredményeiket is felülmúlják, melyre nem számítottak. Várhatóan az augusztus is hasonló lesz, mert élénk a kereslet, és az ágazatban nagy a várakozás az őszt tekintve. – Nagyon bízom benne, hogy már újabb korlátozások nem érintik a szállodaipart, és az oltottak változatlanul jöhetnek, és működhetünk megszakítás nélkül – hangsúlyozta.

A szállodában javában készülnek az Anna-bálra, a borhetekre, és több belső programot is szerveznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!