Coop Rally

2023.09.14. 20:30

Keresik a magyar termékeket

Ajkán a Pólus Sütő Kft. telephelyén, a Coop Rally célállomásán a megjelenteket Dorner László alpolgármester Ajka város önkormányzata nevében köszöntötte. Elmondta, a városlakóknak fontos, hogy jó minőségű termék jusson nap mint nap az asztalukra. Ajkán sok a munkalehetőség, van fizetőképes kereslet. Az ajkaiak szeretik a Coop jó minőségű termékeit, amelyek ára is megfizethető számukra. Az alpolgármester örömét fejezte ki, hogy az idén a várost is felkeresték a Coop Rally résztvevői.

Veol.hu

Fotó: Gyarmati László

Sallai András, a Pólus Sütő Kft. ügyvezető igazgatója köszöntőjében arról szólt, hogy a cég a Lipóti csoport tagja. Tavaly a cégcsoport Hatvanban működő üzemében kezdődött a program, az idén Ajkán fejeződik be. 

Az ajkai üzemben 70 éve sütőipari tevékenység folyik, amely nemcsak Ajka és térsége, hanem a Közép- és Nyugat-Dunántúl településeit is ellátja. 

Az üzemben az elmúlt öt évben jelentős  fejlesztések zajlottak, amelyek az energiahatékonyságot és az egyenletes, jó minőségű termékek kibocsátását szolgálják. Kicserélték a technológiai berendezéseket, kemencét, a tésztafeldolgozó gépeket, a liszttároló egységeket. 

A Coop Rallyn a részvételt azért vállalták, mert a Cooppal csaknem 20 éve kapcsolatban állnak, az üzletlánccal folytatott együttműködés generálja a bevételük 60 százalékát. A Coop az ország 1400 településén van jelen, mintegy 2200 üzlettel, így az ország nagy részére eljutnak a termékeik. A vásárlók keresik a jó minőségű magyar termékeket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!