Helyi időjárás

2022.11.15. 07:41

Csütörtökön süthet ki a nap, a hét többi részében marad a borongós, ködös idő Veszprém megyében

Kedden erősen felhős, vagy borult, párás, foltokban ködös időre számíthatunk. A reggeli óráktól délnyugat felől elszórtan alakul ki eső, szitálás. A délnyugati szél megélénkülhet. 5 és 15 fok között alakul a hőmérséklet - a melegebb a derűsebb Tiszántúlon lehet.

Szerdán borult, szürke idő lesz. Eleinte elszórtan lehet szitálás, ködszitálás, majd délen többfelé, máshol szórványosan várható eső. Az északkeleti szél megélénkül. 12 fok körüli értékeket mérhetünk - írja a köpönyeg.hu.

Csütörtökön északkelet felől átmenetileg csökken a felhőzet, kisüt a nap, de a déli és a nyugati tájakon tartósabban felhős maradhat az ég. Főleg a nap első felében fordul elő még kisebb eső, szitálás. 5 és 12 fok közé csökken a hőmérséklet, megkezdődik a lehűlés.

Pénteken borult idő lesz többfelé csapadékkal, mely az eső mellett a hegyekben és északkeleten már havas eső is lehet. Az északkeleti szél ismét megélénkül. 3-10 fok valószínű.

Szombaton marad a borongós, párás idő, de átmenetileg kevesebb helyen fordul elő csapadék. Megerősödik az északkeleti szél. 7 fok körül alakul a maximum.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!