Balatonfőkajárnál

2018.09.03. 14:00

Autó és motoros ütközött – Halálos baleset történt a 71-es főúton (frissítve)

Az M7-es balatonfőkajári lehajtójánál ütközött össze egy autó és egy motoros hétfőn délelőtt.

katasztrofavedelem.hu, Kovács Erika

Fotó: Pesthy Márton / Napló

Személygépkocsi és motorkerékpár ütközött össze a 71-es főúton, az M7-es autópálya balatonfőkajári lehajtójánál. A balesetben a motoros életét vesztette. Műszaki mentés céljából a polgárdi önkormányzati tűzoltók vonultak a helyszínre, ahol félpályán halad a forgalom.

Frissítés:

Meghalt a helyszínen a 74 éves férfi, aki segédmotoros kerékpárral egy személyautóval ütközött össze hétfőn, Balatonfőkajárnál, a 71-es számú főúton, mondta el Aradi Virág megyei rendőrségi sajtóreferens.

A segédmotoros kerékpárral közlekedő, 74 éves gárdonyi férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett az ütközésnél hogy a helyszínen meghalt

Fotó: Pesthy Márton / Napló

 

A rendőrségi sajtós a történtekről közölte továbbá, Balatonvilágos felől haladt az M7-es autópálya felé egy Opel típusú személygépkocsi. A segédmotoros kerékpárral közlekedő, 74 éves gárdonyi férfi pedig Lepsény felől Balatonakarattya irányába ment a 71-es főúton, amikor az M7-es autópálya balatonfőkajári lehajtójánál, a főúton összeütköztek. Az autóban a sofőr egyedül utazott, ő nem sérült meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!