Körözött személyt fogtak a pápai rendőrök

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és két anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek – írja a police.hu.

veol.hu

Képünk illusztráció.

A szolgálatot ellátó állomány három embert vett őrizetbe, tizenegy főt fogott el, közülük kettőt az ellenük kiadott körözések alapján. Három embert állítottak elő, köztük egyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben hajtottak végre, ittas járművezetés gyanúja miatt két sofőrrel szemben intézkedtek. A járőrök Pápán igazoltattak egy 47 éves helyi lakost 2021. április 24-én, 9 óra 15 perckor. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfival szemben a Pápai Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki, mert nem fizette be a kiszabott pénzbírságot. A meg nem fizetett pénzbírságot a bíróság elzárásra változtatta át. A körözött személyt a rendőrök előállították, aki ezt követően befizette az összeget, így szabadon bocsátották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!