Fókuszban a biztonság: veszprémi családé a megyei fődíj

A veszprémi Józsa Péter Tamás és családja nyerte meg a Közlekedik a család országos vetélkedősorozat Veszprém megyei fordulóját, ezt Csizmadia Zoltán rendőr százados, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság (VMRFK) Baleset-megelőzési Bizottságának titkára hirdette ki, a Skoda Piedl Autókereskedésnél június 10-én, csütörtökön.

Kovács Erika

Fotó: Balogh Ákos/Napló

Csizmadia Zoltán százados köszöntőjéből az is kiderült, hogy a második helyezést a balatonfüredi Varga József családja, a harmadikat pedig a rácalmási Miss István és családja szerezte meg. Az országos vetélkedőn az eredmények szerint a veszprémi Józsa Péter Tamás és családja képviselheti Veszprém megyét, amit ezúttal megyénkben, több helyszínen rendeznek meg augusztus 27-29. között, egyebek között Sümegen, Tapolcán és a Balatonnál. A három családnak ünnepélyes körülmények között ajándékcsomagot adott át Csizmadia Zoltán százados, a VMRFK Baleset-megelőzési Bizottságának titkára és Bedő Zoltán, az autókereskedés ügyvezetője a márkaszerviz épületében.

Korábban megírtuk, a VMRFK említett bizottsága az autókereskedéssel és a Tesco-Global Áruházak Zrt.-vel együtt rendezte meg a Közlekedik a család elnevezésű országos vetélkedő megyei fordulóját Veszprémben, a Külső-Kádártai úti hipermarket parkolójában június 5-én, amelynek az eredményét hirdették ki csütörtökön.

Fotó: Balogh Ákos/Napló

A versenyt azzal a céllal szervezték meg, hogy a rendőrség felhívja az emberek figyelmét a biztonságos, balesetmentes közlekedésre. A részt vevő családok a vetélkedőn egyebek mellett összemérhették tudásukat KRESZ-ismeretekben és a vezetéstechnikában, illetve kerékpáros ügyességi vetélkedőn, elsősegélynyújtásban és más játékos feladatokban is.

Az országos forduló győztese egy Skoda autót kap ajándékba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!