Várpalotai üzletbe tört be a herendi férfi, egy nap alatt elfogták

A Várpalotai Rendőrkapitányság munkatársai egy 28 éves herendi lakost hallgattak ki gyanúsítottként.

Forrás: rendőrség

A rendőrségre 2021. július 7-én 5 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy az éjszaka folyamán egy várpalotai üzletbe betörtek – írja a police.hu. Az ismeretlen tettes a bolt bejárati ajtajának üvegét beütötte, majd az üzletből édességet, dohánytermékeket, alkoholt, üdítőket, energiaitalt és más cikkeket vitt el százezer forint értékben.

Fotó: rendőrség

A várpalotai rendőrök az adatgyűjtés eredményeként egy napon belül azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 28 éves herendi férfit, akit Várpalotán, a belvárosban igazoltattak a körzeti megbízottak, majd őt elfogták. Az intézkedéskor a fiatalembernél volt a betöréskor viselt ruházat és az eltulajdonított értékek egy része is, amelyet a rendőrök lefoglaltak.

A férfit előállították és gyanúsítottként kihallgatták a nyomozók. A herendi lakos ellen – őrizetbe vétele mellett – lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!