Vonattal ütközött egy autó Révfülöpön (frissítve)

Lesodródva a vasúti töltésről vonatnak ütközött egy személyautó Révfülöpön, a 71-es főút Badacsonyi úti szakaszán, a Bánki Donát utca közelében.

Forrás: olvasó

FRISS: Révfülöp és Badacsonytomaj között befejezték a baleseti helyszínelést, újraindult a vonatforgalom. Az észak-balatoni vonalon fokozatosan, az esti órákra állhat helyre a menetrendszerű vonatközlekedés.

Korábban írtuk:

Az ütközést követően az autó tetejével az árokba borult – adja hírül a katasztrófavédelem.

Fotó: olvasó

A badacsonytomaji hivatásos és a kővágóörsi önkéntes tűzoltók mellett a társhatóságok is kiérkeztek a balesethez. A tűzoltók a helyszínelést követően kerekeire állítják az autót.

A 71-es főút érintett szakaszán félpályán, irányítás mellett halad a forgalom.

Úgy tudjuk, az autóban gyerekek is voltak, akik kisebb sérülésekkel megúszták a balesetet.

A MÁVINFORM közlése szerint a Balatonfüredről Tapolcára 13:55-kor elindult 19744-es számú vonat Révfülöp és Badacsonytomaj között összeütközött egy személygépkocsival. A vonaton senki nem sérült meg.

Fotó: olvasó

A fénysorompó jól működött, tilos jelzést mutatott a közút felé. A helyszínelés ideje alatt a két állomás között szünetel a vonatforgalom.

A MÁV-START buszokat rendelt az utasok elszállításához. Az észak-balatoni vonalon utazók jelentősen megnövekedett eljutási idővel számoljanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!