Rendőrség

2022.04.20. 20:00

Balhézott a szórakozóhelyen, majd betörte az egyik ajtó üvegét a tapolcai nő

A Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Forrás: police.hu

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2021. december 04-én délután arról, hogy Tapolcán, az egyik szórakozóhelyen egy vendég betörte a bejárati ajtó üvegét.
A kiérkező járőröknek a bisztróban tartózkodók elmondták, hogy egy nő a helyiségben kiabálni kezdett és hangosan szidalmazta a vendégeket. A kiszolgáló által is ismert helyi lakost a viselkedése miatt távozásra kérték, aki ennek eleget téve, az utcára kiment, majd dühödt állapotban a bejárati ajtó üvegét betörte, több tízezer forint kárt okozva.
A járőrök adatgyűjtést végeztek, és rövid időn belül egy tapolcai ingatlanban igazoltatták a 38 éves nőt.  A rendőrök az intézkedés alá vont személyt elfogták, előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták.

A Tapolcai Rendőrkapitányság a garázdaság vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek. - írja a police.hu. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!