Nem jutott messzire

2022.06.01. 17:00

Bukósisak és jogsi nélkül motorozott Zircen, aztán elfutott a rendőrök elől

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Forrás: Pixabay

Egy bukósisak nélkül közlekedő motorosra lettek figyelmesek a járőrök 2022. április 21-én délelőtt Zircen - írja a police.hu. A férfi a rendőri jelzés ellenére továbbhajtott, majd egy mellékutcában a kétkerekű járművét hátrahagyva elfutott. A járőrök ezután elfogták, majd előállították a helyi rendőrőrsre. Az intézkedés során megállapították, hogy a 29 éves környékbeli lakost a Zirci Járásbíróság a járművezetéstől 2023. június 4-ig jogerősen eltiltotta.

A rendőrök a férfit gyanúsítottként kihallgatták, és ellene járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak büntetőeljárást. A közlekedési szabályok megszegése miatt pedig szabálysértési bírságot szabtak ki rá.

A Veszprémi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!