24 óra rendőri krónikája

2022.06.08. 14:00

Veszprémben fogták el a körözött szentgáli férfit

A rendőrök 2022. június 7-én 17 óra 8 perckor Veszprém belvárosában igazoltattak egy 31 éves férfit.

Forrás: Pixabay

Az intézkedés során megállapították, hogy a szentgáli lakos ellen a Veszprémi Törvényszék, valamint a Veszprémi Járásbíróság is körözést rendelt el, mivel nem fizette be a korábban kiszabott – összesen 100.000 forint – pénzbüntetéseket - írja a police.hu. Az egyenruhások elfogták és előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra a fiatalembert, majd ott a bírságokat befizette, így őt szabadon bocsátották.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány kettő embert őrizetbe vett, és kettő főt előállított, közülük egyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. A járőrök öt embert elfogtak, négyet az ellenük érvényben lévő körözés miatt. Biztonsági intézkedést kettő esetben hajtottak végre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!