Súlyos testi sértés

2022.07.29. 11:00

Veszprémi kapualjban törte el egy ajkai férfi sípcsontját a dunaújvárosi tettes

Egy egészségügyi ellátótól érkezett bejelentés súlyos testi sértés elkövetésének gyanúja miatt, ezért a Veszprémi Rendőrkapitányság 2022. május 2-án nyomozást rendelt el az ügy körülményeinek tisztázása érdekében.

Az eljárás adatai szerint 2022. május 1-jén este Veszprémben, egy lakóház kapualjában összeszólalkozott egy 32 éves és egy 30 éves férfi - írja a police.hu. A szavakat tettlegesség követte, dulakodni kezdett a két fiatalember. A verekedés után a 32 éves ajkai lakos orvosi ellátásra jelentkezett, ahol megállapították, hogy a sípcsontja eltörött. A 30 éves dunaújvárosi férfit súlyos testi sértés bűntett, míg a 32 éves fiatalembert garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök.
A nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!