A motorját is megrongálta

2022.10.14. 08:00

Fejszével támadt egy fiatalra a Pápa környéki férfi, a rendőrök elfogták

A rendőrségre október 12-én este érkezett bejelentés arról, hogy az egyik Pápa környéki családi házban verekedés történt – tájékoztatott a Pápai Rendőrkapitányság.

Napló

Forrás: illusztráció

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy aznap 21 óra körül a 17 éves sértett egy falubelijénél vendégeskedett, amikor megjelent ott a ház tulajdonosának korábbi élettársa. A 37 éves pápai férfi minden előzetes szóváltás nélkül a fotelban ülő fiatalra támadt, akinek a fejét és a tarkóját ököllel többször megütötte. A fiatal kimenekült a szobából, ám támadója a kazánházban utolérte őt és több alkalommal beleverte a fejét a kazánház lemezajtajába.
Ezt követően az agresszív férfi felkapta a kazánházban tárolt fejszét, és azt felemelve próbált ráütni a sértett fejére. A fiatalnak sikerült kitérnie az ütés elől és kimenekült a házból, azonban az elkövető utána ment az utcára, ahol a nála levő fejszével megrongálta a fiú közelben parkoló motorját.
Az egyenruhások a helyszínen elfogták a férfit, majd előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, és őrizetbe vétele mellett a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A tettes ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, súlyos testi sértés bűntett kísérlete, valamint rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás. A Pápai Rendőrkapitányság indítványozta a férfi letartóztatását.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!