Baleset

2022.12.13. 09:01

Zebrán gázolták el a gyalogost a Haszkovó 18. előtt Veszprémben – VIDEÓ

A rendőrség feloldotta az útzárat a veszprémi Haszkovó utca 18-as számnál.

Cseh Zoltán, Kovács Erika

 

 

Elgázolt egy gyalogost egy személyautó Veszprémben, a Haszkovó-lakótelepen a zebrán december 13-án, kedden reggel – erősítette meg értesülésünket Nagy Judit megyei rendőrségi szóvivő.

A helyszínen azt láttuk, hogy szirénázó mentőautó vitte el a baleset sérültjét. A gázolás a Jutas ABC előtti zebrán történt. Nagy torlódás alakult ki a környéken. 

9.29

A helyszínen egy fiatalember, kezében egy női cipővel megrendülten azt mondta: „az édesanyámat ütötték el, akinek eltörött a lába". Az elgázolt nő fia még tudott anyjával beszélni, mielőtt kórházba szállították. 

9.38

„A munkahelyemre tartottam, amikor a zebrához érkeztem, ahol szembe sütött a nap, és teljesen elvakított. És már meg is történt a baj" – ezt mondta a férfi, aki megrendülten állt az autójánál. Elmondta, a szabályoknak megfelelően a szélvédőjét megtisztította a reggeli fagytól. 

 

A V-Busz felhívása:

Baleset történt keddén délelőtt a Haszkovó utcán. Emiatt a 3, 4/4A, 7/7A, 8/8A, 11-es számú járatok mindkét irányban terelve, a Jutasi úton át közlekednek!

Kimaradó megállók: Haszkovó utca, Munkácsy Mihály utca

Címkék# baleset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!