Rendőrségi hírek

2023.02.09. 13:00

A herendi vasútállomáson fogták el a rendőrök a körözött férfit

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém vármegyében.

Forrás: rendőrség

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy főt vett őrizetbe és nyolc személyt fogott el, közülük kettőt az ellenük kiadott körözések alapján. Három embert állítottak elő, köztük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést három esetben hajtottak végre.

A járőrök 2023. február 8-án délelőtt Herenden, a vasútállomáson igazoltattak egy 22 éves helyi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi ellen a Veszprémi Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki szabálysértési elzárás letöltése miatt. A járőrök a körözött személyt elfogták, majd előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra és a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították. - írja a police.hu. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!