Agresszív sofőr

2023.03.04. 08:32

Megrángatta a parkolóőrt az ajkai férfi, pedig ő volt a hibás

Az ajkai rendőrök elfogták a 44 éves ajkai lakost, és büntetőeljárást indítottak ellene.

Egy ajkai cég alkalmazásában álló parkolóőr tett feljelentést a rendőrségen 2023. március 2-án, mivel munkavégzése miatt Ajkán a belvárosban egy férfi őt tettleg bántalmazta és becsmérlő szavakkal illette.

A parkolóőr a belvárosban egy szabálytalanul leállított személygépkocsi szélvédőjén elhelyezte a büntetés összegéről szóló csekket és számlát. Miután gyalogosan folytatta munkáját, észlelte, hogy megállt mellette az a jármű, melyre korábban büntetést szabott ki. Az autóból kiszállt a sofőr és utasa, akik közül az előbbi trágár kifejezésekkel becsmérelte őt, és kabátját megragadva rángatni kezdte, ezzel fejezve ki nemtetszését a kapott csekk miatt.

A rendőrök gyors adatgyűjtésének köszönhetően rövid időn belül lakcímén elfogták a 44 éves férfit, akit az Ajkai Rendőrkapitányságra előállítottak, majd gyanúsítottként kihallgatták.

Az ajkai lakos ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!