Felfegyverkezve elkövetett garázdaság

2023.07.04. 18:00

Láncfűrésszel akarta megoldani a konfliktust, a rendőrök elfogták

A pápai nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 25 éves helyi lakost.

Forrás: rendőrség

Egy Pápa környéki kistelepülésen élő hölgy 2023. július 3-án délután értesítette a rendőrséget arról, hogy élettársának munkaadója megjelent a házuknál és egy beindított láncfűrésszel fenyegette meg őt és a párját - írja a police.hu.

A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy a 25 éves elkövető autóval érkezett a sértettekhez, hogy megbeszéljék a köztük kialakult konfliktust. 

A férfi egy láncfűrészt is magával vitt, amelyet beindított és fenyegető mozdulatokat tett azzal a bejelentő és élettársa felé, majd a fűrésszel többször belevágott az utcakapuba, amit aztán meg is rugdalt. 

Miután kinyílt a kapu, bement az udvarra, ahol ismét beindította a fűrészt és azzal indult az ott lakó pár felé, majd letette és egy lapátot hajított a sértettek irányába. Végül kifutott az utcára, de közben feldöntötte a bejelentő utcán parkoló motorját, amely megrongálódott. A garázdát a rendőrök még aznap este elfogták az egyenruhások, és előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

Az elkövető ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!